El que me va cridar l'atenció d'aquesta recepta va ser posar sobrassada al sofrit per fer la caldera de peix. Queden molt gustos!. Per a quatre persones necessitam:
- 1 ceba
- 1 pebre verd
- 2 tomàtics
- 1 nyora
- Sobrassada (un trosset petit)
- Ossos de rap i espines de peix (jo he emprat el cap i les espines d'un salmó)
- 1 sípa grossa
- 200 gr de rap
- 200 gr de chirlas
- 400gr de fideus gruixats dels que tenen forat
- 1 litre aproximadament d'igua per fer la caldera de peix
- 1 all
- Jullivert
- Oli d'oliva
- Sal
Primer ,dins una cassola, feim un sofrit amb la ceba , el pebre verd, la nyora, els tomàtics i la sobrassada. Quan el tenim li afegim les espines del peix i els ossos de rap i el litre d'aigu. Deixam que la caldera es vagi fent. Mentre tallam el rap i la sípia a trossets i ho posam coure al tià o paella que haguem d'emprar per fer la fideuada. Quan tenim el peix i la sípia cuita li afegim les chirles i esperam a que s'obrin. Finalment tiram els fideus al tià i la caldera que havíem fet (colada) i ho deixam coure uns 7 minuts. Quan estigui a punt d'apagar el foc li tiram una picada d'all i julivert per damunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada