Aquesta és una recepta de cuixetes de pollastre que es pot fer perfectament amb els quarts de pollastre sencers també. Queda molt gustòs i molt tendre.
- Cuixes de pollastre ( dues o tres per persona ,a gust o necessitat de cadascú)
- 1 patata mitjana per persona
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 bastenaga
- 4 o 5 dents d'all
- 1 got devi blanc
- 2 gots d'aigu
- tem (farigola)
- colorant alimentari ( el groc de tota la vida)
Tallam les patates en cantons i després la ceba, el porro i la bastenaga a trossets petits. Ho posam tot dins un tià junt amb els alls i ho condimentam amb sal, pebre, tem i el colorant alimentari (no massa).Finalment li afegim un got de vi blanc i dos d'aigu. Ho tapam amb paper de plata i ho deixam coure una hora al forn. Els darrers 15 minuts li llevam es paper perquè agafi color
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada