LLOM DE PORC AMB SOBRASSADA


Per fer aquesta recepeta he emprat un llomillo de porc i en surt per unes tres persones. Necessitam:
  • 1 llomillo de porc
  • 1 bocinet de sobrassada
  • 1 paquet de mescla de boletus ( poden ser congelats)
  • 1/2 gotet de vi blanc
  • Romaní
  • Sal i pebre negre
Amb una agulla especial per metxar carn introduïm la sobrassada dins la peça de carn. Després salpebram la carn i la posam dins una olla que també pugui anar al forn. Primer el dauram damunt el foc i el sellam i després, dins la mateixa olla, afegin un poquet de vi blanc, el romaní i ho enfornam 25 minuts. Quan ja està cuit treim el llomillo de l'olla i amb el suc que ha tret hi cuinam els bolets (com eren congelats, la mateixa  aigu que treu del congelat va molt bé per cuinar-los) Per acompanyar avui he fet bròquil però va al gust.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada