ARRÒS DE LA TERRA, VERSIÓ ARRÒS


 L'arròs de la terra es fa amb blat però  segons quines èpoques de l'any és dicífil de trobar i és més complicat de cuinar. Amb arròs queda molt bé també.  Aquesta recepta la vaig aprendre del cuiner Tomàs Cano i me va agradar molt. És un dinar ben feixuc!!

Necessitam per a 4 persones:

  • Uns 350 gr d'arròs
  • 500gr de costella de porc
  • 1 llesca de xulla o panxeta
  • 8 trossos de sobrassada
  • 8 trossos de botifarró
  • 1 monyaco
  • 1 patata
  • 3 salsitxes de carnicer
  • Caldo de carn (el doble que d'arròs)
  • Safrà
Primer saltejam l'embutit i el retiram. Amb el mateix oli saltejam la carn, la patata i el monyaco (tallats a daus) i ho retiram. Finalment hi sofregim l'arròs i li afegim de nou tots els altres ingredients prèviemant sofregits. Li afegim el safrà i el caldo. Ho deixam coure 5 minuts damunt l'encimera i després ho acabam de coure al forn durant uns 12 minuts a 200 graus.

Comentaris