L'arròs de la terra es fa amb blat però segons quines èpoques de l'any és dicífil de trobar i és més complicat de cuinar. Amb arròs queda molt bé també. Aquesta recepta la vaig aprendre del cuiner Tomàs Cano i me va agradar molt. És un dinar ben feixuc!!
Necessitam per a 4 persones:
- Uns 350 gr d'arròs
- 500gr de costella de porc
- 1 llesca de xulla o panxeta
- 8 trossos de sobrassada
- 8 trossos de botifarró
- 1 monyaco
- 1 patata
- 3 salsitxes de carnicer
- Caldo de carn (el doble que d'arròs)
- Safrà
Primer saltejam l'embutit i el retiram. Amb el mateix oli saltejam la carn, la patata i el monyaco (tallats a daus) i ho retiram. Finalment hi sofregim l'arròs i li afegim de nou tots els altres ingredients prèviemant sofregits. Li afegim el safrà i el caldo. Ho deixam coure 5 minuts damunt l'encimera i després ho acabam de coure al forn durant uns 12 minuts a 200 graus.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada