SOPA DE PEIX AMB ARRÒS


He canviat un poc la recepta de l'avi... No li he posat sípia perquè com tenia molta quantitat d'escopinyes i musclos he pensat que no fea falta posar-n-hi... Tampoc vaig trobar congre i ho he  substituït per rap. Amb la quantitat que he fet m'ha sortit ben bé  sopa per a 6-8 persones. Necesssitam:

  • 250gr s'escopinyes
  • 1kilo de musclos
  • 1/2 kilo de rap (no he trobat congre)
  • 100gr de fasols
  • 250gr de gambes
  • Arròs (la quantitat de volguem segons les persones que siguem)
  • 2 alls
  • 2 tomàtics rallats
  • 1/2 pebre vert
  • 1/2 pebre vermell
Posam a coure al vapor es musclos junt amb les escopinyes. Mentre posam les gambes a sofregir amb oli d'oliva i les reservam. Feim el mateix amb el rap i finalment hi feim el sofrit. Quan el sofrit està cuit li afegim el peix, les gambes i els musclos i les escopinyes (amb tot el suc que treuen de la cocció), li afegim més aigua i li donam un bull tot junt. Jo he llevat la closca a la majoria de musclos i gambes i n'he deixat un parell amb closca per decoració. Finalment, decantam caldo per fer-hi l'arròs i quan està cuit li afegim els trossos de peix i de marisc i ens ho menjam tot junt. 


 

Comentaris