BUNYOLS DE PATATA

 


Avui he provat de fer els bunyols de patata que fea sa mamà. He de dir que la pasta és més bona de traballar ja que no s'aferra tant com la de la recepta dels "bunyols de s'àvia Lina" supòs que serà perquè aquesta dur seu... Necessitam:

  • 1/2 kilo de farina
  • 100gr de sucre
  • 100gr de seu
  • 200gr de patata
  • 2 ous
  • Llevat de panadaria
  • Llet
  • Oli per fregir
Posam a bullir le patates.  Quan ja estan cuites, amb un poquet del suc de bullir-les, hi fonem el llevat. Mesclam el sucre, el seu i els dos ous amb la patata i ho ben xafam i mesclam. Quan tenim la mescla feta, feim un forat al mig de la farina i li posam la mescla que hem fet més el llevat disolt. Començam a pastar i si veim que la pasta ens queda massa dura li afegim llet (ha de quedar molleta). Deixam tovar unes dues hores i feim la forma dels bunyols i els posam a fregir amb oli ben calent.

Comentaris