"Dulces" de xocolati i merenga







 Es"dulces"són molt bona opció com a postre individual. Aquesta vegada en ves de fer la base de congret he fet massa de pastís Genovés que és un poquet més fàcil de manipular.

Necessitam:

Per la base des patís Genovés:

  • 4 ous
  • 120 gr de sucre
  • 120 gr de farina
Per omplir:
  • 100 ml de nata
  • 200 gr de xocolati
Per decorar:
  • Merenga
  • Gerds
Montam els blancs i mentre mesclam els vermells amb el sucre. Quan els blancs han pujat li afegim la mescla de sucre i vermell d'ou i ho mesclam durant un minut aproximadament. Finalment li afegim la farina molt lentament perquè no baixi. Quan ho tenim llest ho posam dins motlles individuals. Jo tenia motlles en forma de flor i d'estrella però poden ser motlles de magdalena. Ho enfornam uns 15 minuts. Mentre feim una "ganache" de xocolati (escalfam 100 ml de nata i li afegim 200 gr de xocolati i deixam que es fongui). Quan hem desmotllat els "dulces" i han refredat feim un forat enmig


Després els emplenam de la"ganche" . També feim una merenga per després decorar per damunt. Posam la merenga al voltant del forat, la cremam amb un soplete (opcional) i acabam de decorar amb un gerd enmig i una fulla de menta.

Comentaris