Hi ha infinites possibilitats per omplir els "rollitos", avui ho he fet amb gambes. Per a 12 peces necessitam:
- 125 gr de fideus d'arròs
- 12 oblies d'arròs
- 1 bastenaga
- 200 gr de gambes pleades
- Mescla de lletugues
- Fruits secs: cacauets, avellanes i pipies.
- Sèsam
- Oli de sèsam
- Salsa de soja
- Oli picant
Primer posam a coure els fideus i les oblies segons les indicacions del fabricant. Després posam les gambes ja descongelades a una paella i les sofregim un parell de minuts. D'altra banda tallam les lletugues en juliana i rallam la bastgenaga. Després mesclam els fideus (ja freds) amb la lletuga, la bastenaga, les gambes (també ja fredes) i els fruits secs. Ho trempam amb l'oli de sèsam. Per últim emplenam les oblies amb el farcit que hem preparat. A part, feim una espècie de vinagreta amb: dues cullerades de salsa de soja, tres cullerades d'oli de sèsam, una cullerada d'oli picant i una altra de sèsam. Li posam un poc de la salsa per damunt .
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada