ROLLITOS VIETNAMITES

Hi ha infinites possibilitats per omplir els "rollitos", avui ho he fet amb gambes. Per a 12 peces necessitam:
  • 125 gr de fideus d'arròs
  • 12 oblies d'arròs
  • 1 bastenaga
  • 200 gr de gambes pleades
  • Mescla de lletugues
  • Fruits secs: cacauets, avellanes i pipies.
  • Sèsam
  • Oli de sèsam
  • Salsa de soja
  • Oli picant
Primer posam a coure els fideus i les oblies segons les indicacions del fabricant. Després posam les gambes ja descongelades a una paella i les sofregim un parell de minuts. D'altra banda tallam les lletugues en juliana i rallam la bastgenaga. Després mesclam  els fideus (ja freds) amb la lletuga, la bastenaga, les gambes (també ja fredes) i els fruits secs. Ho trempam amb l'oli de sèsam. Per últim emplenam les oblies amb el farcit que hem preparat. A part, feim una espècie de vinagreta amb: dues cullerades de salsa de soja, tres cullerades d'oli de sèsam, una cullerada d'oli picant i una altra de sèsam. Li posam un poc de la salsa per damunt .


Comentaris