No sé si la recepta aquesta és tal qual es sol fer el pop en ceba a Menorca....Jo ho he fet a "la meva manera" i ha sortit ben bo. Necessitam:
- 1 pop (aquest feia uns 2 kilos)
- 2 cebes
- 1 fulla de llor
- 1 culleradeta de pebre bo
- Pebre negre
Es posa a coure el pop a una olla amb aigu uns 25 minuts. Primer he "retgirat" el pop com diuen aquí (quan l'aigu bull es posa el pop dins l'olla i es treu ràpidament 3 vegades seguides). Després es tallen les cebes en juliana i es posen a sofregir, a foc fluix, amb oli, sal, pebre negre i el llor. Passats els 25 minuts tallam el pop i li afegim a la ceba i ho sofregim tot junt uns minuts. Després se li afegeix un poc d'aigu de la cocció del pop i el pebre bo. Ho deixamfent "xup-xup"10 minuts i ho tenim llest.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada