COCA RÁPIDA


Aquesta recepta va ser una sorpresa ja que pel nom anava convençuda que era una coca tipus" bizcocho"i no és així. Em vaig adonar quan estava preprant els ingredients i vaig veure que no duia sucre. Es tracte, com es veu a la foto, d'una base per una coca salada.
La vaig fer amb espinacs que era el que tenia més a mà en aquell moment. També serveix de base per fer una coca de sofrit, de trempó, de tomàtic, de carabassó.... Necessitam:


  • 200 ml de llet (la recepta xerra d'un got dels de vi que són un poc més petits que els normals)
  • 200 ml d'oli
  • 1 ou
  • farina "la que agafi"
  • 1/2 sobre de llevat en pols
Posam a batre els ingredients líquids i l'oui després li afegim el llevat en pols i la farina fins que veim que tenim una pasta consitent però no molt dura. No necessita tovar,d'aquí supòs el nom dela recepta. Damunt duu un sofrit amb espincs i panses.

Comentaris