PUDING DE BROSSAT




És la primera vegada que fea aquest puding encara que m'encanti.... He seguit la recepta de l'avi però no li he posat panses. Pel meu gust ha sortit massa prim,la propera vegada el faré en una font més petita. Necessitam:
  • 250 gr de brossat
  • 8 cullerades de sucre
  • 2 ous
  • 1 llimona rallada
  • pa (la recepta posa un pa de 1/4 però pel que he indagat, ve a ser uns 100gr de pa.
  • 1 tassa de llet
  • canyella
Per una banda separam es vermells de les clares i les montam a punt de neu. Mentre es van montat, xafam el brossat amb una forquilla i li afegim el sucre, la ralladura de la llimona, els vermells d'ou i la canyella. El pa l'hem de banyar amb la tassa de llet teba. Quan aquest estigui mollet, el ben xafam i l'afegim a la mescla del brossat. Finalment incorporam les clares montades a la mescla intentant que no ens baixi gaire. Ho enfornam a 180 graus una mitja hora. 

Comentaris