Aquets "dulses" van quedar mot bons com a postre. També es pot emprar com a base d'una tortada.
- 250 gr de farina
- 2 ous
- 80 gr de cacao pur en pols
- 1 culleradeta d'estracte de vinilla
- 200 gr de sucre
- 250 ml de llet
- 1/2 got d'oli
- 1 got d'aigu
- 1 cullerada de llevat en pols
- 1 busqueta de sal
Per la ganache de xocolati amb llet de damunt necessitam dues parts de xocolati (uns 200gr) per una de nata 35% (100 gr) i dues cullerades de crema de whisky (tipus Baileys). Ho posam a fondre junt al bany Maria.
Per la ganache de xocolati blanc per el farciment vaig posar la mateixa quantitat de nata que de xocolati (200gr).Ho posam a fondre junt al bany Maria.
Per fer la base posam a batre els ous i el sucre i quan està ben batut li afegim els ingredients líquids i finalment la farina i el cacao en pols. Ho enfornam uns 40 minuts a 180 graus en un motlle rectàngle.
Quan estigui cuit i fred, ho tallam en rectàngles iguals. Agafam un troç li posam ganche de xocolati blanc i ho tapam amb un altre troç de coca del mateix tamany. Finalment decoram damunt amb la ganche de xocolati negre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada