COCA D'ALBERCOC




Aquesta coca dolça típica és perfecte per fer "sa bereneta". Hi ha moltes receptes diferents per aquesta coca però aquesta queda molt esponjosa i bona. Es pot fer també amb maduixes, sobrassada, oli i sucre ..... Necessitam:
  • 2 ous
  • 100 ml d'oli (he emprat de girasol)
  • 150 gr de sucre
  • 200 gr de patata 
  • 1/2 kilo de farina
  • 25 gr de llevat de pastilla
Es posa a bullir 200gr de patata. Si es talla a llesques primes en 15 minuts ja estàn a punt.  Després fonem el llevat amb un poquet de llet teba i d'altra banda mesclam el sucre, la patata xafada i els ous. Després ho pastam tot junt. Deixam tovar la pasta una mitja hora. Despés la posam damunt la llauna i tornam a deixar tovar mitja hora o 40 minuts més. Just abans d'enfornar li col·locam els albercocs damunt. Posam el forn a 180 graus.



Comentaris