COCA "BUENA"


Com el seu nom diu, sí que surt bona sí. Ve a ser com un congret però un poc més tupida, no tan esponjosa. Necessitam:
  • 3 ous
  • 250 gr de sucre (açò diu la recepta original de l'avi però m'ha semblat massa sucre i només n'he posat 200 gr )
  • 150 gr de farina
  • 3 cullerades d'aigu

Posam els blancs dels ous a batre a punt de neu. Mentre posam al foc les tres cullerades d'aigu i quan aquesta bull l'afegim  al sucre. Quan aquesta mescla ha refredat la juntam als vermells. Després ho mescalm amb es blancs a punt de neu i finalment li afegim la farina lentament perquè no ens baixi. Enfornam uns 40 minuts. Quan ha refredat damunt li posam el que volguem,en aquest cas he optat per una conserva de carabassa i meló. Per cert, només amb 200gr de sucre ha sortit la mar de bé.  

Comentaris