CIURONS AMB GAMBES



Aquets és un dels plats estrella de sa mamà. Surt molt bo i és una manera de menjar llegum amb un bon gustet de caldera de gambes. Per a 4 persones necessitam: 

  • 1 pot de ciurons
  • 250 gr de gambes fresques
  • 1/2 ceba
  • 2 dentsd'all
  • 2 tomàtics
  • 1/2 pebre verd 
  • 1/2 pebre vermell
  • Julivert
  • 20 avellanes o ametlles
Primer sofregim les gambes amb oli. Després treim les gambes i en el mateix oli feim el sofrit.  Mentre es fa el sofrit, anam pelant les gambes i li llevam els caps també. Per una banda afegim aigu al sofrit, li posam els ciuronsi li donamun bull. Després agafam les pells i els caps de les gambes i li afegimun poc del suc que hem fet amb els sofrit i ho trituram amb el minipimer .Quan està ben triturat, ho passam per un colador de forat petit i ho afegim al suc. Tornam a fer-li una bullida i finalment li afegim les gambes pelades que teníem reservades i la picada amb les avellanes, un all i julivert.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada