Aquets és un dels plats estrella de sa mamà. Surt molt bo i és una manera de menjar llegum amb un bon gustet de caldera de gambes. Per a 4 persones necessitam:
- 1 pot de ciurons
- 250 gr de gambes fresques
- 1/2 ceba
- 2 dentsd'all
- 2 tomàtics
- 1/2 pebre verd
- 1/2 pebre vermell
- Julivert
- 20 avellanes o ametlles
Primer sofregim les gambes amb oli. Després treim les gambes i en el mateix oli feim el sofrit. Mentre es fa el sofrit, anam pelant les gambes i li llevam els caps també. Per una banda afegim aigu al sofrit, li posam els ciuronsi li donamun bull. Després agafam les pells i els caps de les gambes i li afegimun poc del suc que hem fet amb els sofrit i ho trituram amb el minipimer .Quan està ben triturat, ho passam per un colador de forat petit i ho afegim al suc. Tornam a fer-li una bullida i finalment li afegim les gambes pelades que teníem reservades i la picada amb les avellanes, un all i julivert.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina