Aquest plat duu una mica de feina però val la pena. Necessitam:
- 1k de sípia bruta
- 400 gr de fasols (jo els he emprat congelats)
- 1 ceba
- 5 dents d'all
- 4 tomàtics rallats
- 20 ametlles
- 3 llesques de pa fregit
- Julivert
Feim net i tallam a daus la sípa o les sípies, depén del tamany. En el meu cas he emprat tres sípies. Després feim el sofregit amb les cebes, alls i tomàtics. Quan el softit està mig fet li posam la sípia i ho deixam coure uns 20 minuts aproximadament. Mentre cou preparam la picada. Primer fregim el pa i ho posam junt els dos alls, les ametlles i el julivert a un morter o dins una picadora. Ara li afegim els fasols i la picada i ho deixam uns 20 minuts més (dependrà molt del tamany de la sípia ja que com més guixada més tardrà en coure).
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada